Pazar, Şubat 12, 2006

vasiyet

bloglar ve kisisel sayfalar da insanlar arasinda iletisimin bir yoluysa eger, arkamda kalmis (benimle baska yollardan iletisim kurmaz olmus) insanlarin bu sayfayi okumalarina izin vermiyorum.

tavsiye: mumkunse, baska bir sey bilmese de sayfasinin okundugunu bilmenin gururuyla mest olan kisilerin sayfalarini okuyun, sonra onlarin da okudugunu bildiginiz kendi sayfanizdan uygun gondermeler yapin ki karsilikli mesrur olasiniz :)

4 Comments:

Anonymous Adsız said...

cok zekice;

arayip sormayanlar elestirilmis.

'sayfasinin okundugunu bilmenin gururuyla mest olan kisilerin sayfalarini okuyun' yani benim ziyaretci istatistigim yok, okunmak icin yazmiyorum, kendim icin yaziyorum manasi var sanirim. biraz da sitem...

birbirlerine atif yapanlar, yorum yapanlar, sobeleyenler de elestirilmis.

kisaca herkes nasibini almis gibi ama kimler icin yazildi ki acaba bu vasiyet, insallah yakinlarin icin degildir, senin gibi guzel yurekli bir insanin ihmal edildigini sanmam.

Şubat 12, 2006 5:59 ÖS  
Blogger NeLLy said...

bakiniz, ismini vermek istemeyen bir yakinim yorum yazmis, 'kimler icin yazildi ki acaba bu vasiyet' demis. simdi yakinim kendi ismini vermiyor da ben burdan ifsa mi edeyim?

hem guzel yurekli bir insan ihmal mi edilirmis, aa ne ayip. ihmal ne kelime, katil olacagim sayenizde.

Şubat 12, 2006 6:41 ÖS  
Blogger NeLLy said...

katil dediysem kendimin katili canim, endiselenmeyin :)

Şubat 12, 2006 9:21 ÖS  
Blogger NeLLy said...

bu arada sayfasina ziyaretci sayaci takanlarla filan bir alip veremedigim yok, yanlis anlama olmasin. benim sozum, gorunurde bir iletisimleri kalmadigi halde birbirlerinin bloglarini, efendim, sitelerini takip edip gozden uzak, kuytularda iletisim kuranlara. onlar da yapmasin diyor degilim; ben onlardan degilim diyorum sadece.
'olursem kabrime gelme istemem' gibi bi sey bu :)

Şubat 13, 2006 12:05 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home